Mol - Zilvermeerhaven Port Aventura
 
 
Zilvermeerhaven Port Aventura
 
 
Op een 85 ha grote waterplas, nabij het punt waar drie kanalen elkaar kruisen, ligt de zilvermeerhaven Port Aventura. Toerboten en jachten kunnen hier tijdelijk of definitief aanmeren aan één van de ongeveer 200 aanlegplaatsen.
 
Maar er is meer. Je kan zelf ook deelnemen aan enkele recreatieve watersportactiviteiten. De mate van activiteit bepaal je zelf. Zij die houden van snelheid, avontuur, sensatie en een echte adrenalinekick kunnen zich wagen aan bananariding en allerlei funtubes. Blijven zitten terwijl de speedboot scherpe bochten neemt, is de boodschap. Een andere mogelijkheid is om te wakeboarden of waterskiën. Om het veilig te houden dien je wel te beschikken over een zwemdiploma en voldoende zwemvaardigheden.
 
Hou je het liever rustig en mag het een beetje luxueus zijn? Huur dan een van de boten inclusief schipper. Geniet van het panoramische uitzicht terwijl de kapitein de boot over de waterplas en Kempense kanalen loodst. Zelf varen is natuurlijk ook een optie. De keuze ligt dan tussen een Electric Paddle Drive of een sloep. Ervaring of een vaarbewijs is niet nodig. Het is niet noodzakelijk om op of in het water te gaan. Langs de waterkant is het even gezellig vertoeven. Heerlijk genieten van de rust en kijken naar de surfers, zeilers en kajakkers die met vallen en opstaan hun sport beoefenen.
type uitstap :
* varia
openingsuren :
* maandag tot en met woensdag : vanaf 11h00
* zaterdag en zondag : vanaf 10h00
* juli en augustus : alle dagen vanaf 10h00
* in de zomer op mooie dagen geopend tot zonsondergang
prijs :
* nvt
contact :
* website : zilvermeerhaven.be
* telefoon : (+32) 495 70 90 83
adres :
* Zilvermeerlaan 9, 2400 Mol
* GPS : 51°13'40.3"N 5°10'19.0"E - decimaal 51.227865, 5.171939
afstand :
* Geel : 17 km, 23 minuten
* Herentals : 29 km, 37 minuten
* Turnhout : 27 km, 29 minuten
laatste update van deze pagina  :